Το All Ways travel ιδρύθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια και από τότε λειτουργεί στην πόλη της  Κέρκυρας.

 

Οι βασικές μας αρχές είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια ενός ταξιδιού με σύγχρονα και προηγμένα τεχνολογικά μέσα.  Το γραφείο μας διαχειρίζεται αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ημερήσιες οδικές εκδρομές.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που πραγματικά ενδιαφέρεται, τόσο για τις εταιρείες που εκπροσωπεί όσο και για τους πελάτες της.

Αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς και μετατρέπει μια απλή επιχειρηματική συνεργασία σε μια μακρά προσωπική σχέση.

Αντιπροσωπεύοντας πολλούς γνωστούς Tour Operators και Πράκτορες από όλο τον κόσμο και ειδικά την Ευρώπη και με τη μακρά εμπειρία που έχουμε στον τουριστικό τομέα, είμαστε ένας από τους πιο αξιόπιστους και ικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κέρκυρας.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, έχουν αποδείξει ότι είμαστε ένα  ένα επιτυχημένο και συνεχώς εξελισσόμενο πρακτορείο ταξιδιών και όχι μόνο.

Αποκλειστικές υπηρεσίες
Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να εντοπίζουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία επαγγελματικής εξυπηρέτησης, ενώ παράλληλα μπορείτε να μας εμπιστευθείτε την διαμονή σας και μία μεγάλη σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών,αφού για εμάς, η εμπειρία των διακοπών σας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η ομάδα μας είναι εμπειρογνώμονες της Κέρκυρας για τη δημιουργία της απόλυτης απόλαυσης και ταξιδιωτικής εμπειρίας για εσάς

Το γραφείο διευθύνεται από τη Sally Giannola, τον Πέτρος, τον Σπύρο και τη Λάουρα Γιαννόλα, οι οποίοι συντονίζουν τα διάφορα τμήματα, καθώς και άρτια καταρτισμένο, ικανό και φιλικό προσωπικό.